'Ajax en een terugkeer naar Nederland zouden zeker voor mij een optie zijn'

'Ajax en een terugkeer naar Nederland zouden zeker voor mij een optie zijn'

1 mei - 19:04
148

Steven Bergwijn denkt hardop na over een zomers vertrek bij Tottenham Hotspur. De Oranje-international streek begin 2020 in Londen neer, maar is sindsdien niet uitgegroeid tot onomstreden basisspeler.

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Leicester City van zondag viel Bergwijn acht minuten voor tijd in. "Een basisplek? Hier? Ik denk eerlijk gezegd van niet. Het is een lastig verhaal voor mij. Voorin staat het goed, maar ik speel niet veel", wordt de ex-PSV'er geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Bergwijn staat nog tot 2025 bij Spurs onder contract, maar lijkt eieren voor zijn geld te gaan kiezen, met het winterse WK in Qatar op komst. "Er zijn nog vier wedstrijden te gaan. Daarna gaan we in de zomer bekijken wat het best is voor beide partijen", laat hij weten. "Ajax zou zeker een optie zijn. Een terugkeer naar Nederland zou zeker voor mij een optie zijn."

Bergwijn was al meerdere malen dichtbij een transfer naar Ajax, waar hij de jeugdopleiding doorliep. In januari kwamen Ajax en Spurs er uiteindelijk niet uit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie