Ultee reageert op Heracles-links: 'Aletha weet waar ik was op Koningsdag'

Ultee reageert op Heracles-links: 'Aletha weet waar ik was op Koningsdag'

01-05-2022 19:16
14

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee heeft zich na de thuiswedstrijd tegen Feyenoord uitgesproken over de verhalen rondom zijn toekomst. De jongste trainer van de Eredivisie zou een belangrijke kandidaat voor Heracles Almelo zijn, maar kijkt op van alle verhalen die de kop op staken.

Heracles ziet Frank Wormuth binnenkort naar FC Groningen vertrekken en zou Ultee dus als opvolger in het vizier hebben. De 34-jarige Utrechter krijgt in gesprek met ESPN de vraag wat er waar is van de verhalen. "Niks, dat is ook het gekke", reageert hij. "Allerlei mensen zeiden dat het al rond was, iemand zei dat ik daar geweest was afgelopen week, op Koningsdag."

Toen was Ultee echter in Utrecht: de trainer roept ESPN-verslaggever Aletha Leidelmeijer – eveneens afkomstig uit Utrecht en aanwezig bij Fortuna-Feyenoord – op als getuige. "Je kunt zo aan Aletha vragen of het waar is of niet, want Aletha weet waar ik was op Koningsdag. Dus nee, niet waar, maar er blijven mensen die het heel leuk vinden om daar iets van te zeggen. Altijd een goed teken als je naam ergens genoemd wordt. Maar ik las ook overal dat ik met Erik ten Hag (die hij nog kent van zijn FC Utrecht-tijd, red.) mee zou gaan naar Manchester United, dat is ook niet waar gebleken. Dus we moeten wel veel dingen met een korreltje zout nemen."