Van Hintum zelf met zieke dochter in Villa Pardoes: 'RKC-shirts, leuk initiatief'

Van Hintum zelf met zieke dochter in Villa Pardoes: 'RKC-shirts, leuk initiatief'

02-05-2022 08:58
16

RKC Waalwijk speelde zondagavond in speciale shirts tegen FC Groningen: de club vroeg aandacht voor het werk van Villa Pardoes uit het naburige Kaatsheuvel. Tegenstander Bart van Hintum is al met het goede doel in aanraking gekomen en prijst het initiatief van de Waalwijkers.

Villa Pardoes verzorgt vakanties voor zieke kinderen en hun families. Van Hintum en zijn gezin maakten daar onlangs gebruik van: zijn vijfjarige dochter Chloé klampt met leukemie. "Voor de kinderen was het een paradijs. Zij waren 's ochtends om 8.00 uur op en gingen 's avonds om 22.00 uur naar bed. Het was een prachtige week en het is heel mooi dat ze dit voor die kinderen en hun ouders doen", vertelt hij aan het Brabants Dagblad.

Van Hintum vindt het dan ook alleen maar goed dat RKC geld heeft ingezameld voor het goede doel. "Die shirts, dat is een leuk initiatief. Het is voor een goed doel, dat is mooi om mee te maken." Met zijn dochter gaat het, na een aantal ups en downs, weer wat beter. "Ik heb de laatste tijd vooral veel moeite als ik foto's zie van een paar maanden geleden, dat doet gewoon pijn. Maar ze doet het heel goed, we blijven positief en gaan ervan uit dat alles goedkomt."

Wat het voetbal betreft, viel er voor Van Hintum weinig te genieten in Waalwijk. Hij was één van de drie spelers die bij rust werden gewisseld, bij een kansloze 3-0 achterstand.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bart van Hintum (@vanhintum5)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie