Havenbedrijf wil Dessers-bedrag ophoesten: 'Zou ook de volle mep kunnen zijn'

Havenbedrijf wil Dessers-bedrag ophoesten: 'Zou ook de volle mep kunnen zijn'

2 mei - 19:49
110

Ondernemer Dennis de Roo wil een flink bedrag investeren om Cyriel Dessers bij Feyenoord te houden. Onlangs werd er een crowdfundingsactie gestart om één van de benodigde vier miljoen euro op tafel te krijgen, maar De Roo is bereid om flink mee te helpen. 

Het verhaal is bekend: als Feyenoord Dessers definitief wil inlijven, moet de Stadionclub vier miljoen euro aftikken bij KRC Genk. De koopoptie moet voor 1 juni gelicht worden. "Het is serieus dat we willen investeren", vertelt De Roo, die in het verleden betrokken was bij het havenbedrijf Van Donge & De Roo, tegenover RTV Rijnmond

"Wij zijn in afwachting of Feyenoord überhaupt openstaat voor een financiering via een externe partij als ons. Dat zouden we dan direct doen met Feyenoord, ter ondersteuning van deze actie. Hierdoor zou het wat ruimte geven op de rest van het budget, ook voor andere spelers", aldus De Roo, die aangeeft dat de bal bij Feyenoord ligt. 

Arne Slot liet afgelopen weekend weten dat de crowdfundingsactie 'Haal Dessers naar Feyenoord' juridisch en financieel niet haalbaar was, maar De Roo benadrukt dat hij zijn plan door wil zetten. Hoeveel euro hij wil inleggen? "Wat er betaald zou moeten worden. Dat zou ook de volle mep kunnen zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s