'Schmidt legt verzoek neer bij Benfica en wil PSV-bekende Götze meenemen'

'Schmidt legt verzoek neer bij Benfica en wil PSV-bekende Götze meenemen'

02-05-2022 21:29
118

Roger Schmidt gaat een poging ondernemen om Mario Götze mee te nemen naar Benfica. Dat meldt de Portugese sportkrant A Bola. De hechte band tussen de twee zou een overstap mogelijk maken.

Het is bekend dat Götze naar PSV kwam omdat Schmidt er trainer was en nu de Duitser na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven, is het nog maar de vraag of de wereldkampioen van 2014 volgend jaar nog in het Philips Stadion te bewonderen is. A Bola denkt te weten dat Schmidt graag heeft dat Götze naar Portugal verkast.

De Duitser is volgend seizoen trainer van O Glorioso, al wil hij dat zelf nog niet bevestigen, en zou zijn oogappel maar wat graag mee willen nemen. De Portugese sportkrant weet wel dat het een hele opgave wordt voor Benfica om Götze te halen, aangezien hij nog een contract voor twee seizoenen bij PSV heeft en een fors salaris opstrijkt.

Door de goede band tussen Schmidt en Götze zou Benfica er echter vertrouwen in hebben dat de obstakels overwonnen kunnen worden. De clubleiding van de Portugezen zou de suggestie van hun nieuwe trainer op dit moment in beraad hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie