'Barcelona kijkt opnieuw bij Chelsea en wil tweetal naar Camp Nou halen'

'Barcelona kijkt opnieuw bij Chelsea en wil tweetal naar Camp Nou halen'

3 mei - 08:35
48

FC Barcelona wil zowel César Azpilicueta als Marcos Alonso komende zomer overnemen van Chelsea. De defensie van The Blues wordt leeggeroofd door de Catalanen, aangezien de transfervrije Andreas Christensen eveneens de overstap naar Barcelona lijkt te maken.

De achterhoede versterken heeft de hoogste prioriteit voor Barça, aangezien Clément Lenglet en Samuel Umtiti lijken te vertrekken, schetst Mundo Deportivo. Daarnaast is het niet bekend of de 38-jarige Dani Alves en Sergiño Dest blijven, waardoor de komst van een rechtervleugelverdediger vrijwel noodzakelijk is. Het Spaanse medium weet dat beide Chelsea-verdedigers de stap naar Camp Nou willen maken.

De contracten van Azpilicueta en Alonso lopen in de zomer van 2023 af. De verwachting is dat Barcelona het duo voor enkele miljoenen kan losweken uit Londen. Er zitten nog wel een aantal haken en ogen aan een mogelijke overstap van het tweetal. Doordat Chelsea na het opstappen van Roman Abramovich geen eigenaar heeft, lijken de ervaren Azpilicueta en Alonso in een tweespalt te staan. Volgens Mundo voelen zij de 'morele plicht' om Chelsea niet zomaar te verlaten. 

De interesse in Alonso heeft mogelijk gevolgen voor Nicolás Tagliafico. De Ajacied kon in de winter naar Barcelona verkassen, maar werd door de clubleiding in Amsterdam tegengehouden. Of er deze zomer een nieuwe kans komt voor de Argentijn, is onduidelijk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie