Cambuur hoopt transfervrij toe te slaan: Noppert op weg naar Leeuwarden

Cambuur hoopt transfervrij toe te slaan: Noppert op weg naar Leeuwarden

04-05-2022 13:00 Laatste update: 15:26
84

De kans is aanwezig dat Andries Noppert de overstap maakt van Go Ahead Eagles naar SC Cambuur. De transfer is echter nog niet rond. Mogelijk volgt Noppert Sonny Stevens op, die nog altijd geen nieuwe verbintenis getekend heeft en op weg naar de uitgang lijkt.

Bronnen melden aan deze website dat Noppert op weg is naar Cambuur. Hoewel van een afgeronde deal zeker nog geen sprake is, heeft Cambuur goede papieren. Omrop Fryslan schrijft dat Noppert woensdag medisch gekeurd wordt.

Noppert greep na het vertrek van Warner Hahn zijn kans bij Go Ahead Eagles en ontpopte zich de afgelopen maanden tot sterkhouder in Deventer. Daardoor wekte hij de belangstelling van meerdere clubs uit de Eredivisie, waaronder sc Heerenveen. Met laatstgenoemde club heeft Noppert ook gesproken.

"Go Ahead is positief en wil door, maar het hangt ook een beetje af van welke trainer er gaat komen. We willen erin blijven, dat is het belangrijkste", zei Noppert een maand geleden bij ESPN. "Op dit moment gaat het goed. Ik ben heel lang rustig gebleven, maar nu wil ik niet meer terug. Ik ga ook fouten maken, dat is mensenlijk en hoort erbij. Maar over het algemeen gaat het prima."