Oud-Ajacied Milik verwacht ander duel in Marseille: 'Ik voel geen enkele druk'

Oud-Ajacied Milik verwacht ander duel in Marseille: 'Ik voel geen enkele druk'

04-05-2022 17:29
31

Arkadiusz Milik heeft er alle vertrouwen in dat Olympique Marseille zich ten koste van Feyenoord plaatst voor de Conference League-eindstrijd. De voormalig Ajacied kampte in aanloop naar de return met een lichte blessure, maar stelt dat hij beschikbaar is voor trainer Jorge Sampaoli. 

Milik geeft aan niet met oud-ploeggenoten van Ajax te hebben gesproken in aanloop naar de wedstrijden tegen de Rotterdammers. "Nee, maar het is een speciale wedstrijd, dat zeker", zegt hij op het persmoment van woensdag. "We waren niet goed in de heenwedstrijd, maar we leren van onze fouten en morgen (donderdag, red.) zijn we er klaar voor. Ik heb er op dit moment veel vertrouwen in. Alles is mogelijk."

De Poolse spits benadrukt dat Feyenoord een hekselketel kan verwachten in Stade Vélodrome. "Ik voel geen enkele druk. We hebben een unieke kans om de finale te halen. We hebben extra motivatie door onze supporters. Ik denk dat het morgen een andere wedstrijd wordt."

Marseille en Feyenoord trappen donderdagavond om 21.00 uur af in Frankrijk. De Stadionclub verdedigt een 3-2 voorsprong.