Slot noemt twijfelgeval voor Marseille-return: 'De vraag of hij in kan vallen'

Slot noemt twijfelgeval voor Marseille-return: 'De vraag of hij in kan vallen'

04-05-2022 18:25
15

Jens Toornstra komt waarschijnlijk niet in actie tegen Olympique Marseille. De Feyenoord-middenvelder reisde wel met de rest van de selectie mee naar Frankrijk voor de return tegen Olympique Marseille, al lijkt een invalbeurt te vroeg te komen. 

Op het persmoment van woensdag werd Arne Slot gevraagd of hij al semi-final fever heeft. "Fever niet, maar ik heb er wel heel veel zin in", aldus de trainer. De Rotterdammers vlogen met een 22-koppige selectie naar Zuid-Frankrijk en de naam van Toornstra was een opvallende. "Jens hebben we meegenomen, maar het is de vraag of hij in kan vallen. Hij zit wel tegen fitheid aan."

Wedden

Meer odds

Slot kiest ervoor om Toornstra bij de return te betrekken, omdat hij onderdeel is van het team. Drie dagen na de halve finale treft Feyenoord in De Kuip PSV, waar de aanvoerder wel verwacht wordt. "Dan hopen we in ieder geval over Jens te beschikken. Morgen (donderdag, red.) zal misschien iets te vroeg komen. Dat moet de laatste training uitwijzen."

Dimitri Payet
Als Feyenoord erin slaagt Dimitri Payet af te stoppen, wordt de angel al uit Marseille gehaald. In Rotterdam speelde de Fransman als valse spits, terwijl hij tegen Olympique Lyon afgelopen weekend op linksbuiten acteerde. "De beste positie waar hij wat mij betreft kan spelen, is naast mij op de bank", lacht Slot.