Gravenberch, Martínez, Schuurs én Antony komen dit seizoen niet meer in actie

Gravenberch, Martínez, Schuurs én Antony komen dit seizoen niet meer in actie

4 mei - 19:19 Laatste update: 19:56
176

Ajax heeft via de officiële kanalen gecommuniceerd dat Ryan Gravenberch, Lisandro Martínez, Antony én Perr Schuurs dit seizoen niet meer in actie komen. Het kwartet is geblesseerd, waardoor de Amsterdammers de weg naar de 36ste landstitel zonder hen vervolgen.

Ajax heeft het nieuws dat al door De Telegraaf gebracht werd over Gravenberch bevestigd. De middenvelder heeft op de training van woensdag een blessure aan zijn linkerenkel opgelopen en is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. Daarmee heeft de twintigjarige rechtspoot zijn laatste wedstrijd voor de hoofdstedelingen gespeeld.

Een spierblessure speelt Martínez parten, waardoor zijn bijdrage aan de jacht op de landstitel ten einde is. Daarnaast heeft Schuurs zijn laatste wedstrijd van 2021/22 in de benen. De Limburger heeft last van een kwetsuur aan zijn knie. Net als Gravenberch ondervindt Antony problemen aan de enkel, waardoor ook de Braziliaanse dribbelaar uitgespeeld is voor dit seizoen.

Achter de namen van Steven Berghuis en die van Noussair Mazraoui staat een vraagteken voor het eerstvolgende duel tegen AZ van zondag. 'Zij zijn naar verwachting in het slotstuk van het seizoen nog wel inzetbaar', valt te lezen in het persbericht op de Ajax-site.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie