'Mazraoui gaat op zeker naar Bayern, dat ook een akkoord met Ajax nadert'

'Mazraoui gaat op zeker naar Bayern, dat ook een akkoord met Ajax nadert'

05-05-2022 11:40 Laatste update: 14:45
135

Noussair Mazraoui speelt volgend seizoen voor Bayern München. Volgens BILD is er sprake van een 'done deal' en heeft de rechtsback, die Ajax na dit seizoen transfervrij gaat verlaten, al succesvol een medische keuring ondergaan. Ook Ryan Gravenberch is binnenkort waarschijnlijk speler van Bayern.

Er wordt snel een bevestiging verwacht van Bayern, dat geen transfersom hoeft te betalen voor Mazraoui. Der Rekordmeister heeft in het contract met de Marokkaanse vleugelverdediger naar verluidt wel een jaarsalaris van acht miljoen euro op laten nemen. Mazraoui wordt waarschijnlijk niet de enige speler van Ajax die naar Zuid-Duitsland gaat verkassen.

BILD schrijft namelijk ook dat de clubleiding van Bayern er snel uit verwacht te komen met Ajax inzake Ryan Gravenberch. Er wordt alleen nog gesproken over de 'laatste details', die over de vaste transfersom en de bonusbetalingen gaan. Als daar duidelijkheid over is, is de transfer rond en zal ook de overgang van de talentvolle middenvelder snel bekend worden gemaakt.

Het lijkt er daarmee op dat Gravenberch zijn laatste wedstrijd voor Ajax al heeft gespeeld. De spelmaker raakte deze week geblesseerd op de training en komt dit seizoen niet meer in actie. Mazraoui is ook niet helemaal fit, maar kan wellicht wel nog in actie komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie