Booy kondigt vertrek Schouten aan, Cambuur-captain reageert verrast

Booy kondigt vertrek Schouten aan, Cambuur-captain reageert verrast

05-05-2022 14:18
33

In navolging van Jamie Jacobs, heeft ook Erik Schouten verrast gereageerd op de uitspraken van Foeke Booy. De technisch manager van SC Cambuur vertelde dat beide spelers hun aflopende contract vermoedelijk niet zullen verlengen.

"Daar was ik wel een beetje verbaasd over", zegt de dertigjarige aanvoerder van de Leeuwarders tegen Voetbal International. "Mijn zaakwaarnemer doet de gesprekken met Cambuur. Die zaakwaarnemer heb ik bewust, omdat ik er zelf zo min mogelijk van wil meekrijgen. Pas helemaal aan het einde kom ik in beeld, als ze eruit zijn gekomen of juist niet. En dat bericht heb ik van mijn zaakwaarnemer nog niet gekregen."

"Zoals ik er naar kijk ligt het balletje nog steeds in het midden. Na het seizoen zal ik het wel horen", vervolgt Schouten, voor wie de nodige interesse is. "Ik sta er goed op, dat is heel mooi. Aan de andere kant ben ik me er ook bewust van dat ik bij een fantastische club zit. Het gaat hier zo tekeer, het leeft zo geweldig in Leeuwarden. Maak je dat bij andere Eredivisie-clubs net zo mee? Dat vraag ik me wel af. Dat is natuurlijk ook iets om bij stil te staan als het over mijn toekomst gaat. De club mag natuurlijk ook zelf zijn keuzes maken, maar ik zeg nooit nooit. We gaan het zien", besluit de verdediger.