Dessers: De eerste 15, 20 minuten was het gewoon niet mogelijk om te ademen

Dessers: "De eerste 15, 20 minuten was het gewoon niet mogelijk om te ademen"

05-05-2022 23:40
20

De euforische Cyriel Dessers verscheen na de 0-0 tegen Olympique Marseille voor de camera van Veronica. De door rook omgeven openingsfase was lastig voor de spits, die Feyenoord vervolgens geen krimp meer zag geven.

De fans van Olympique Marseille hadden een sfeeractie met vuurwerk voorbereid, maar de rook bleef nog lange tijd boven het veld hangen. "De eerste vijftien, twintig minuten was het gewoon niet mogelijk om te ademen. Mijn ogen prikten, mijn longen zaten vol met rook, het was echt verschrikkelijk", aldus Dessers, die echter zag dat zijn team al snel de draad oppakte. "Toen hadden we die fase overleefd, kwam er iets meer rust. We zijn nooit helemaal in ons spel geraakt, maar dat is ook de verdienste van Marseille."

Wedden

Meer odds

Feyenoord trok de 0-0 over de streep en mag het op 25 mei in Tirana opnemen tegen AS Roma. "Het was niet onze mooiste wedstrijd, maar we hebben laten zien dat we niet alleen goed kunnen voetballen – zoals in de heenwedstrijd – maar ook kunnen knokken voor een resultaat", aldus Dessers.