Kökcü: 'Mijn vader heeft die contacten, vertelt het vast als het rond is'

Kökcü: 'Mijn vader heeft die contacten, vertelt het vast als het rond is'

06-05-2022 00:18
22

Voor Orkun Kökcü wordt de Conference League-finale tussen Feyenoord en AS Roma misschien wel het meest saillant: de Turkse middenvelder is al eens gelinkt aan de Giallorossi en zijn familie onderhoudt bovendien contact met clublegende Francesco Totti. Na Olympique Marseille-Feyenoord kreeg hij daar vragen over, maar Kökcü wilde er niet al te diep op ingaan.

Onlangs bevestigde Kökcü dat Totti wel eens met zijn vader spreekt. "Ikzelf heb niet echt contact met Totti, maar af en toe heeft mijn vader wel contact met hem. Totti zegt hem wat er nodig is in de top", liet hij toen weten. Dat gegeven werd ook aangehaald toen hij na de triomf in Marseille ESPN te woord stond. "Mijn vader heeft die contacten. Ik neem aan dat hij het mij vertelt als het rond is", liet hij weten.

Wedden

Meer odds

Op de dag van de halve finale kwam er al een opmerkelijk transfergerucht door. Zeljko Petrovic wist tegenover RTV Rijnmond te melden dat Kökcü al rond is met een club, 'die niet in de top van de Serie A speelt'. Daarmee zou de Montenegrijn kunnen doelen op AS Roma, de huidige nummer vijf van Italië. Van concrete interesse – laat staan een akkoord – lijkt echter nog geen sprake te zijn.