Cambuur-supporters komen met fluitconcert: Ik vind dat terecht

Cambuur-supporters komen met fluitconcert: "Ik vind dat terecht"

07-05-2022 07:56
29

In de slotseconden van de wedstrijd wist SC Cambuur een punt uit het vuur te slepen tegen RKC Waalwijk. Aanvoerder Erik Schouten komt met een opmerkelijke statistiek op de proppen en snapt de onvrede bij de Cambuur-supporters.

In de laatste minuut van de wedstrijd ging het toch nog mis voor RKC. "Kijk maar na: we hebben voor het eerst in drie jaar een goal in blessuretijd gemaakt die belangrijk is. Vorige week deden we dat ook, maar terugkomen lukte ons niet. Nu voor het eerst. Of het terecht is, laat ik in het midden. Ik houd het positief: we hebben een punt", zegt Schouten tegen ESPN.

Wedden

Meer odds

De supporters van Cambuur waren niet blij met hun ploeg. Sommigen begonnen zelfs te fluiten. "Ik wilde het positief houden, maar ik vind dat terecht. We waren zo slordig. Wat je zegt: misschien is het op. Ik vind er wat van, maar dat houd ik voor me. We staan op 35 punten, daar hadden we van tevoren voor getekend."

Cambuur heeft in de tweede seizoenshelft een stuk minder gepresteerd dan in de eerste. "We hebben zo hard ons best gedaan in de eerste seizoenshelft dat we de tweede seizoenshelft helemaal niet meer hoefden", knipoogt Schouten.