Van Nistelrooij neemt vier spelers van Jong PSV mee naar PSV 1

Van Nistelrooij neemt vier spelers van Jong PSV mee naar PSV 1

07-05-2022 15:51
58

Ruud van Nistelrooij is aankomende zomer niet de enige die de overstap van Jong PSV naar PSV 1 maakt. Hij neemt vier spelers mee.

Het gaat om Johan Bakayoko, Kjell Peersman, Fredrik Oppegard en Ismael Saibari. "Een aantal spelers gaat nu door naar de A-selectie en wordt daarvan vast onderdeel. Een aantal spelers blijft bij Jong PSV of we kijken met hen naar een externe oplossing. Voor de spelers die bij Jong PSV blijven, kunnen er ook weer mogelijkheden komen op een volgende stap binnen PSV", zegt Van Nistelrooij tegen het Eindhovens Dagblad.

Het zal op sommige vlakken wennen worden voor Van Nistelrooij, maar tegelijkertijd ook weer niet. "Voor mij maakt het niet uit of er 60 of 60.000 mensen in een stadion zitten. De beleving tijdens een wedstrijd en de benadering of proberen het vol te houden, dat moet hetzelfde zijn. De Geusselt (MVV, red.) is bij wijze van spreken ook Bernabéu, als je met trots en beleving speelt. Dat is wat ik de beloften heb willen meegeven, dat ik voetbal op zo'n manier beleef."