Hatzidiakos over goal Brobbey: 'Weet volgens mij iedereen die gevoetbald heeft'

Hatzidiakos over goal Brobbey: 'Weet volgens mij iedereen die gevoetbald heeft'

8 mei - 16:57 Laatste update: 17:08
30

AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos kon na afloop van de wedstrijd tegen Ajax uitblazen, na een zware krachtmeting met Brian Brobbey. De geboren Griek had het lastig met de fysieke strijd, al vond hij dat de treffer van Brobbey afgekeurd had moeten worden.

Deze viel na veertig minuten, nadat Hatzidiakos zich opzij liet zetten door de Ajax-spits. "Hij zette twee handen in mijn rug. Ik wilde die bal koppen en volgens mij weet iedereen die gevoetbald heeft dit: je wil springen en dan krijg je een klein zetje in je rug en ben je uit balans", laat hij aan ESPN weten. "Of ik me beter moet wapenen? Volgens mij zijn er genoeg camera's rond het veld om dit te zien. Ik heb het net teruggezien en je ziet duidelijk dat hij twee handen op mijn rug heeft."

Desondanks kijkt Hatzidiakos terug op 'hele mooie fysieke duels' met Brobbey, die hem één keer fors aan de kant zette met een schouderduw. "Het was meer in mijn rug, dan ga ik gewoon voorover vallen. Ik zei net tegen de jongens: was gewoon grappig, daar kan ik om lachen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie