Gakpo over 'belachelijk' penaltymoment in De Kuip: Mauro draait gewoon weg

Gakpo over 'belachelijk' penaltymoment in De Kuip: "Mauro draait gewoon weg"

08-05-2022 19:14
206

PSV zag een 0-2 voorsprong bij Feyenoord in rook opgaan en verloor dankzij een controversiële penalty in blessuretijd twee dure punten. Cody Gakpo zag in gesprek met ESPN hoofdschuddend de beelden terug.

Mauro Júnior kreeg de bal tegen zijn arm aan en arbiter Serdar Gözübüyük wees naar de stip. "Ik denk dat het geen penalty is: van zo dichtbij schiet hij zo hard. En Mauro draait gewoon weg, ik denk dat hij er niks aan kan doen", aldus Gakpo, die PSV met twee doelpunten nochtans naar een probleemloze overwinning leek te schieten. "Ik vind het belachelijk."

PSV zat voor het penaltymoment al in de verdrukking, terwijl er voor rust dus geen vuiltje aan de lucht was. "Ik denk dat we de eerste helft gewoon domineren, alleen moeten we het dan afmaken, meer scoren", aldus Gakpo. "Zonde, echt zonde."

Als Ajax woensdag thuis van sc Heerenveen wint, is de titelrace definitief beslist. PSV speelt nog thuis tegen NEC en uit tegen PEC Zwolle.