Gözübüyük wil discutabele Feyenoord-penalty niet toelichten: 'Vind het beetje laf'

Gözübüyük wil discutabele Feyenoord-penalty niet toelichten: 'Vind het beetje laf'

Serdar Gözübüyük weigerde na afloop van Feyenoord-PSV om voor de camera te verschijnen. De arbiter wil geen tekst en uitleg geven over de veelbesproken strafschop die hij in extremis toekende aan de thuisploeg. Kenneth Perez en Mario Been hebben daar geen begrip voor.

In de absolute slotfase kreeg Feyenoord een strafschop toegekend van Gözübüyük. Jens Toornstra schoot de bal van dichtbij hard op de arm van Mauro Júnior, bij een 1-2 stand. De VAR draaide de penalty niet terug, waardoor Cyriel Dessers de gelijkmaker tegen de touwen kon schieten. Er kwam vanuit alle hoeken veel kritiek op het besluit van Gözübüyük en de VAR, maar de arbiter wil zijn beslissing dus niet toelichten bij ESPN.

In de studio reageren Perez en Been daarop. "Ik vind het een beetje laf", stelt laatstgenoemde. Perez: "Gözübüyük heeft toch zijn eigen point of view? Wat heeft hij gezien, waarom vindt hij het wel een penalty?"

Door het gelijkspel staat PSV nu weer vier punten achter op Ajax, in plaats van twee. De discutabele penalty zorgt er dus voor dat het kampioenschap erg ver weg voor de Eindhovenaren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s