Slot verkoopt Ajax een duidelijke 'nee': 'Ze hoeven me niet te bellen'

Slot verkoopt Ajax een duidelijke 'nee': 'Ze hoeven me niet te bellen'

08-05-2022 20:41
131

Arne Slot heeft benadrukt dat Ajax komende zomer niet bij hem hoeft aan te kloppen. De coach van Feyenoord nam eerder al afstand van de geruchten rondom hem en de Amsterdamse club, maar doet dat nu extra nadrukkelijk.

Na afloop van Feyenoord-PSV staat Slot oog in oog met Hans Kraay junior. Volgens de verslaggever van ESPN heeft Slot niet duidelijk genoeg afstand genomen van de geruchten rondom een overgang naar Ajax. "Ik heb mijn eigen woorden gekozen", countert Slot. "Daar kunnen mensen wel of niet tevreden over zijn, dat mag ook."

Kraay vindt dat Slot nooit nadrukkelijk 'nee' heeft gezegd tegen Ajax in het openbaar. "Dat is inderdaad jouw perceptie", stelt de coach. "We hebben dat wel eens eerder gehad, over een eventueel ontslag bij een bepaalde club. We hoeven het ook niet altijd eens te zijn, Hans. Jij zit over het algemeen niet in dit soort situaties. Blijkbaar kijk je er anders naar dan ik. Ik vind dat ik duidelijk ben geweest."

Vervolgens vraagt Kraay of Ajax niet hoeft te bellen naar Slot komende zomer. "Nee, dat hoeven ze niet", is de oud-middenvelder tenslotte duidelijk.