Götze weigert om landstitel uit zijn hoofd te zetten bij PSV: 'Gaan er vol voor'

Götze weigert om landstitel uit zijn hoofd te zetten bij PSV: 'Gaan er vol voor'

Ook Mario Götze snapt er niets van dat Feyenoord een penalty heeft gekregen tegen zijn ploeg. Cyriel Dessers bleef koel vanaf elf meter, waardoor de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel eindigde.

De landstitel is nu erg ver weg voor PSV. Op de persconferentie verschijnt een gefrustreerde Götze. "Ik heb de beelden bekeken. Ik kan het niet begrijpen dat hij hier een penalty voor geeft. Ik kan het gewoon níet begrijpen", wordt de Duitser geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Götze snapt er ook niets van dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük weigerde om naar het scherm te gaan en het moment terug te kijken. "Daar neemt hij niet eens de moeite voor. Als hij was gaan kijken, zou hij zelf ook hebben gezien dat het nooit een penalty kon zijn."

PSV staat nu vier punten achter op Ajax met nog twee duels te gaan. Toch geeft Götze zich nog niet gewonnen in de strijd om het kampioenschap. "Of we de titel uit ons hoofd hebben gezet? Nee, officieel kan het nog. We gaan wel zien wat er gaat gebeuren. We hebben nog twee wedstrijden te spelen en we gaan er gewoon vol voor. Meer kunnen we niet doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s