NOS: Schreuder vertrekt na halfjaar bij Club Brugge, weg naar Ajax is vrij

NOS: Schreuder vertrekt na halfjaar bij Club Brugge, weg naar Ajax is vrij

Alfred Schreuder staat volgend seizoen niet aan het roer bij Club Brugge, onthult NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg. De trainer vertrekt naar verluidt na een halfjaar al uit België, waardoor de weg naar Ajax vrij lijkt. 

Bij Studio Voetbal geeft Stekelenburg aan dat hij navraag heeft gedaan naar de situatie van Schreuder bij Blauw-Zwart. "We zijn richting onze Belgische bronnen gaan bellen. Het verhaal is dat het bevestigd is dat hij volgend jaar niet de trainer van Club Brugge gaat zijn", vertelt de journalist. "Het is opvallend dat die mededeling vanuit Schreuder richting de club gedaan is. Het betekent min of meer dat de weg vrij is."

"Zolang er geen persbericht op de deurmat valt, is er ruimte voor speculatie, maar het lijkt die kant wel op te gaan", vervolgt Stekelenburg. Hoewel Schreuder pas sinds januari voor de groep staat bij de koploper van de Jupiler Pro League, lijkt er dus na een halfjaar een einde te komen aan zijn tijdperk in België. In april werd al bekend dat Ajax Schreuder op het oog heeft als opvolger van Erik ten Hag. Schreuder, die bij Club Brugge nog over een contract tot de zomer van 2023 heeft, heeft naar verluidt een gelimiteerde afkoopsom van anderhalf miljoen euro. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s