Feyenoord hoort heldere intenties aan: 'Wat mij betreft blijf ik, ja'

Feyenoord hoort heldere intenties aan: 'Wat mij betreft blijf ik, ja'

09-05-2022 08:18
23

Philippe Sandler debuteerde zondag bij Feyenoord tegen PSV. De centrumverdediger verving Marcos Senesi en kon merken dat hij niet over wedstrijdritme beschikte, door zijn zeven maanden durende revalidatie. 

Sandler kwam bij een 0-2 tussenstand binnen de lijnen en zag hoe hij en zijn ploeg de achterstand omdraaiden naar een gelijkspel. "Het was wel pittig, ja. Ook omdat het tegen PSV was. De sfeer, de spanning", steekt hij van wal op het persmoment na afloop. "Ik heb lang niet gespeeld, dus dat was wennen. Maar het voelde goed en we voelden dat ik het aan kon." 

Feyenoord huurde Sandler op de slotdag van de winterse transferperiode voor een halfjaar van Manchester City. Pas na vijf maanden in Rotterdam-Zuid maakte hij zijn eerste minuten. "Ik zou liegen als ik zeg dat het makkelijk is geweest. Ik ben bij Feyenoord onwijs goed ontvangen door de spelers, de stad en eigenlijk de hele club. Ik heb het naar mijn zin en ik denk dat het ook heeft geholpen bij mijn herstel."

Dat smaakt naar meer. Feyenoord heeft een optie om het contract van de verdediger met twee jaar te verlengen. "Wat mij betreft blijf ik, ja. Maar ik moet nog horen of dat ook gebeurt."