Slot houdt 'finale-elftal' aan de kant tegen Eagles en overweegt een trainingskamp

Slot houdt 'finale-elftal' aan de kant tegen Eagles en overweegt een trainingskamp

09-05-2022 08:32
25

Arne Slot gaat komende woensdag tegen Go Ahead Eagles veel spelers sparen. Dat heeft de oefenmeester van Feyenoord gezegd na de topper tegen PSV, die met 2-2 gelijk werd gespeeld. Ook zal de Stadionclub waarschijnlijk een klein trainingskamp beleggen.

Door het punt dat gepakt werd tegen PSV, is de derde plaats zo goed als zeker voor Feyenoord. Dat geeft Slot de kans om een aantal spelers rust te geven tegen Go Ahead. De trainer liet weten dat hij het 'finale-elftal' een beetje uit elkaar zal halen en andere spelers de kans gaat geven om zich te laten zien. Het risico op blessures bij zijn bepalende spelers voorafgaand aan de Conference League-finale tegen AS Roma wil Slot niet lopen.

Wedden

Meer odds

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl gaat Feyenoord voor de eindstrijd in Tirana ook nog kort op trainingskamp. Tussen woensdag 18 en zaterdag 21 mei worden een aantal Feyenoorders in Portugal klaargestoomd voor de finale. Het is nog niet duidelijk of de hele selectie mee zal reizen of dat het alleen om spelers zal gaan die in de komende tijd rust krijgen en de eindstrijd zullen moeten gaan spelen.