Schreuder lovend over Lang: 'Hij is gewoon weer heel erg in vorm'

Schreuder lovend over Lang: 'Hij is gewoon weer heel erg in vorm'

Titelprolongatie is voor Club Brugge dit seizoen niet eerder zo dicht bij geweest. Na de 0-2 zege op Union Sint-Gilles is de ploeg van Alfred Schreuder koploper van de Jupiler Pro League en dat stemt de Nederlandse keuzeheer tevreden.

Voor de komst van Schreuder stond Club Brugge een straatlengte achter op de promovendus, maar sinds zijn aanstelling pakt Blauw-zwart gemiddeld 2,33 punten per duel. "Tussen mijn komst en de herstart van de competitie was er nauwelijks sprake van een voorbereiding, hooguit een week. Ik wilde op een andere manier spelen en dat is wat mij betreft wel zichtbaar geworden", laat Schreuder optekenen door De Telegraaf.

Met een hoofdrol voor Noa Lang, die de voorbije maanden is opgeleefd na een mindere periode. Schreuder ziet dat de Oranje-international goed in zijn vel zit. "Noa werkte enorm hard. Je zag ook: hij is vrij, voelt zich goed en is topfit. Hij is gewoon weer heel erg in vorm." 

Club pakte vorig jaar de Belgische landstitel en is dit seizoen hard op weg om dat kunstje over te doen. Met nog drie duels te spelen staan Schreuder en de zijnen in puntenaantal gelijk met Union Sint-Gilles, al is het doelsaldo van Club beter. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s