'Pogba kiest voor totaalpakket bij andere club en wijst vleiend voorstel City af'

'Pogba kiest voor totaalpakket bij andere club en wijst vleiend voorstel City af'

9 May - 09:57
25

Manchester City grijpt naast Paul Pogba, zo meldt The Athletic. De Premier League-koploper heeft inderdaad een poging gedaan om de 29-jarige middenvelder over te nemen van stadgenoot Manchester United, waar zijn contract afloopt.

Onder meer The Times schreef afgelopen weekeinde dat City aan een gevoelige transfer van Pogba dacht. The Citizens zijn op zoek naar versterking voor het middenveld nu Fernandinho aan het einde van het seizoen vertrekt. Naast de Franse international zou ook Frenkie de Jong in beeld zijn.

Volgens The Athletic zal Pogba echter niet in het Etihad Stadium aan de slag gaan. Hij heeft na het nodige wikken en wegen besloten om af te zien van de pikante overstap, hoewel hij een 'vleiend voorstel' ontving van Manchester City. Pogba geeft de voorkeur aan het totaal pakket dat een andere club hem biedt, zo hebben The Citizens te horen gekregen.

Om welke club het gaat, is nog niet duidelijk. Juventus, Paris Saint-Germain en Real Madrid lijken de beste papieren te hebben. Overigens heeft Manchester City wel beet in de strijd om Haaland. De Noor komt na dit seizoen over van Borussia Dortmund.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s