Zaakwaarnemer Lukoki: 'Vrienden en familie de ruimte geven om dit te verwerken'

Zaakwaarnemer Lukoki: 'Vrienden en familie de ruimte geven om dit te verwerken'

09-05-2022 13:18 Laatste update: 13:22
21

Het management van Jody Lukoki heeft het overlijden van de 29-jarige vleugelaanvaller bevestigd. Zaakwaarnemer Menno Groenveld van PURE Sportsmanagement roept op om de nabestaanden van Lukoki nu met rust te laten.

Maandag kwam plotseling het nieuws door dat Lukoki – onlangs vertrokken bij FC Twente – op 29-jarige leeftijd is overleden. 'De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend. De familie is in shock en erg verdrietig', laat Groenveld weten in een verklaring. 'Jody was een hele vrolijke jongen en was bijna hersteld van zijn blessure', doelt hij op de knieblessure die Lukoki afgelopen zomer opliep, waardoor hij uiteindelijk geen officiële wedstrijden voor FC Twente speelde.

'Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van de journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken', vervolgt Groenveld.

FC Twente heeft inmiddels ook via de officiële kanalen gereageerd op het nieuws. Eerder op de maandag stonden zijn oude clubs SC Cambuur en PEC Zwolle al stil bij het overlijden van Lukoki.