'Teleurgesteld' Feyenoord bevestigt: slechts drieduizend gratis kaartjes van UEFA

'Teleurgesteld' Feyenoord bevestigt: slechts drieduizend gratis kaartjes van UEFA

09-05-2022 13:57
96

Feyenoord heeft maandag via de officiële kanalen gereageerd op de ticketverdeling voor de Conference League-finale tegen AS Roma. De Stadionclub krijgt drieduizend gratis kaartjes van de UEFA, maar daar blijft het ook bij.

In de Arena Kombëtare in speelstad Tirana passen slechts 22.500 toeschouwers, waardoor beide finalisten een beperkt aantal kaartjes tot hun beschikking krijgen. Dat beide finalisten in elk geval drieduizend gratis kaartjes zouden krijgen, was al langer bekend: Feyenoord lijkt echter op meer gerekend te hebben. 'Allereerst: Feyenoord is teleurgesteld over het beperkte aantal kaarten dat voor deze historische wedstrijd beschikbaar is voor supporters van beide finalisten. Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Europa Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs', laat het weten via de officiële kanalen.

Wedden

Meer odds

Frequente bezoekers van uitwedstrijden krijgen in elk geval voorrang, kondigt Feyenoord aan. '400 kaarten zijn voor diamondcardhouders, 1.200 gaan er naar supporters met een goldcard en 175 naar silvercardhouders die door de opgebouwde punten van dit seizoen volgend seizoen een goldcard krijgen. De resterende kaarten kunnen worden geclaimd door silvercardhouders. De club kan betaalde kaarten aanvragen voor onder andere familie van de staf en spelers, partners en sponsoren van de club, leden van de Feyenoord Business Club en overige relaties.'

Feyenoord en AS Roma zullen de allereerste Conference League-finale in de geschiedenis spelen. De eindstrijd in Albanië is op woensdag 25 mei.