'City-transfer van Haaland kan gevolgen hebben voor Ajax: Dortmund zoekt spits'

'City-transfer van Haaland kan gevolgen hebben voor Ajax: Dortmund zoekt spits'

09-05-2022 16:37
101

Sébastien Haller staat niet alleen op het wensenlijstje van Bayern München, maar ook van Borussia Dortmund. Met dat nieuws pakt de Westdeutsche Allgemeine Zeitung uit. De Franse Ivoriaan van Ajax kan de opvolger van Erling Haaland worden.

De Noor staat immers op het punt om zijn transfer naar Manchester City af te ronden en wereldkundig te maken, waardoor Dortmund op zoek moet naar een nieuwe aanvaller. Karim Adeyemi wordt genoemd, maar ook Haller staat hoog op het lijstje. WAZ weet dat de spits van Ajax 'betaalbaar' is voor Dortmund.

Ajax haalde Haller in januari 2021 naar Amsterdam voor een bedrag van bijna 23 miljoen euro. De regerend landskampioen zal dus geen genoegen nemen met een lage transfersom is, hoewel niet duidelijk is wat ze vragen en wat Dortmund wenst te betalen. Transfermarkt schat in dat Haller ongeveer dertig miljoen waard is.

Dit seizoen maakte de sterke spits twintig goals in 29 Eredivisiewedstrijden voor Ajax, maar hij kwam pas echt in de picture te staan door zijn sterke optreden in de Champions League. In acht wedstrijden vond hij elf keer het net en in de groepsfase scoorde hij in elke wedstrijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie