PSV reageert op statement van KNVB: 'Spannende titelstrijd in kiem gesmoord'

PSV reageert op statement van KNVB: 'Spannende titelstrijd in kiem gesmoord'

9 May - 17:48
509

PSV heeft bij monde van technisch directeur John de Jong gereageerd op het statement van de KNVB. De bond meldde dat er fouten zijn gemaakt in de slotfase van de uitwedstrijd van de Eindhovenaren bij Feyenoord.

De strafschop die Feyenoord in blessuretijd kreeg te nemen, had niet gegeven mogen worden. Dat liet een woordvoerder van de KNVB weten op basis van de evaluatie die eerder op maandag plaatsvond. Ook had VAR Pol van Boekel in moeten grijpen. Omdat dat allebei niet gebeurde, verspeelde PSV zeer kostbare punten.

In gesprek met De Telegraaf reageert De Jong op de uitspraken vanuit Zeist. "Het is goed dat de KNVB beide fouten toegeeft. Hierdoor is wel en spannende titelstrijd in de kiem gesmoord. Wij betreuren het nog steeds dat de scheidsrechter ons na afloop van de wedstrijd geen uitleg wilde geven."

Serdar Gözübüyük, de man die de fluit hanteerde tijdens Feyenoord – PSV (2-2), kreeg na de wedstrijd een storm aan kritiek over zich heen van trainer Roger Schmidt en spelers als Joey Veerman en Mario Götze. Reageren wilde de arbiter toen niet en dat zit de Eindhovenaren dus nog steeds dwars, ook na de reactie van de KNVB.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s