Lofzang Van Bronckhorst, Cocu houdt kaken op elkaar: Ook gelezen en vernomen

Lofzang Van Bronckhorst, Cocu houdt kaken op elkaar: "Ook gelezen en vernomen"

9 May - 21:05
18

De naam van Phillip Cocu verscheen onlangs in de Schotse media: de momenteel clubloze trainer zou in beeld zijn bij Hibernian, de huidige nummer twee van de Schotse degradatiecompetitie. Cocu wilde hier maandagavond in Rondo niet veel woorden aan vuil maken.

In de Ziggo Sport-talkshow was net een live-interview bezig met Rangers FC-manager Giovanni van Bronckhorst. Dat was een aanleiding om Cocu aan de tand te voelen over een nieuwtje dat onlangs in The Scottish Daily Express verscheen. "Het is een gerucht, verder weet ik er ook niet meer van", reageerde Cocu echter. "Ik heb het ook gelezen en vernomen, maar daar blijft het ook bij."

Van Bronckhorst zou het overigens wel waarderen als zijn oud-ploeggenoot van FC Barcelona en het Nederlands elftal naar Schotland zou komen. "Ik zou graag wel weer tegen Phillip willen strijden. Het was natuurlijk even geleden, maar we hebben zoveel mee gemaakt met elkaar. Phillip was ook degene die altijd even een appje stuurde, dat waardeer ik enorm. We hebben mooie tijden gehad als spelers, als collega's (bij Feyenoord en PSV, red.) tegen elkaar mogen strijden in Nederland", aldus de kersverse Europa League-finalist. "Het zou mooi zijn om Phillip weer aan het werk te zien, in Schotland zou helemaal mooi zijn. Maar ik denk dat Phillip altijd de man is geweest met de juiste keuzes, dus hij zal ook zijn keuzes maken op gevoel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s