'Mvogo mogelijk langer bij PSV, Cillessen-onderhandelingen op lager pitje'

'Mvogo mogelijk langer bij PSV, Cillessen-onderhandelingen op lager pitje'

Het is niet uitgesloten dat Yvon Mvogo ook volgend seizoen onder contract staat bij PSV. Hoewel het huurcontract van de Zwitser in juli afloopt en hij in principe terugkeert naar RB Leipzig, onderzoekt de Eindhovense club of hij een optie is onder Ruud van Nistelrooy.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het medium wil PSV een compleet nieuw keepersgilde, al is de naam van Mvogo nog niet 'doorgekrast' door het bestuur. Bij Leipzig beschikt de sluitpost nog over een contract tot de zomer van 2023, waardoor PSV bij een definitieve overname een kleine transfersom moet overmaken naar Duitsland.

Mvogo heeft één eis gesteld in zijn toekomstbesluit: hij wil koste wat kost spelen. PSV deed onlangs nog een poging om Jasper Cillessen los te weken bij Valencia CF, maar dit leidt vooralsnog tot niets, aldus het ED. Het is nog onduidelijk waar Joël Drommel volgend seizoen speelt en hetzelfde geldt voor derde keeper Maxime Delanghe. Van Nistelrooy maakte recent bekend dat Kjell Peersman vanuit de jeugd de stap naar de hoofdmacht maakt. Voor de Duitser Vincent Müller is daar in ieder geval geen plek meer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s