'Barcelona wil megatransfer forceren en schetst Liverpool-plan'

'Barcelona wil megatransfer forceren en schetst Liverpool-plan'

10-05-2022 08:55
48

FC Barcelona laat het er na afwijzingen van Erling Haaland en Robert Lewandowski niet bij zitten. De Catalanen willen komende zomer de voorhoede versterken en bekijken momenteel de opties om Sadio Mané naar Camp Nou te halen. 

Haaland tekent naar verwachting deze week bij Manchester City, terwijl Bayern München de Poolse topscorer niet wil laten gaan. In de zoektocht naar een aanvallende versterking komt Barcelona uit bij Liverpool-ster Mané. De dertigjarige Senegalees beschikt in Engeland nog over een contract tot de zomer van 2023, waardoor hij voor Barça financieel haalbaar is, meldt Mundo Deportivo. 

Het Spaanse medium schrijft dat de komst van Mané naar Catalonië een 'reële optie' is en dat Barcelona de buitenspeler 'binnen handbereik' heeft. De clubleiding van Barcelona zou ook navraag hebben gedaan in Liverpool naar Mohamed Salah, al bleek de Egyptenaar niet haalbaar. Mundo claimt dat Mané niet onwelwillend tegenover een stap naar Spanje staat. Bij Barcelona ziet hij naar verluidt mogelijkheden om uit te groeien tot de beste speler ter wereld.