'Van Persie junior treedt in de voetsporen van zijn vader en tekent bij Feyenoord'

'Van Persie junior treedt in de voetsporen van zijn vader en tekent bij Feyenoord'

10-05-2022 14:52
74

Shaqueel van Persie gaat een contract bij Feyenoord tekenen. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher, die de jeugdopleiding van de Rotterdamse club op de voet volgt, op zijn sociale kanalen.

Daarmee treedt Van Persie junior in de voetsporen van zijn vader, die jaren geleden via Excelsior ook zijn doorbraak beleefde bij Feyenoord. Robin speelde uiteindelijk ook nog voor Arsenal, Manchester United, Fenerbahçe en weer Feyenoord. Dat is een pad waar zoon Shaqueel ongetwijfeld voor zal tekenen.

Wedden

Meer odds

Nu wordt de vijftienjarige 'zoon van' voor drie jaar vastgelegd door de Stadionclub, waar hij op dit moment in de jeugd een uitstekende indruk maakt en als groot talent te boek staat. Van Persie junior is net als zijn vader een spits en scoort aan de lopende band, waardoor hij ook al een oproep kreeg voor Nederland onder 16.

In september vorig jaar kwam vader Van Persie in gesprek met de NOS nog te vertellen over de kwaliteiten van zijn zoon. "Qua bewegingen lijkt hij het meeste op de latere versie van mezelf. Ik bedoel vanaf dertig plus, de manier van spelen. Dat is een beetje de manier waarop hij het invult."