De Graafschap presenteert nieuwe trainer: 'Ik word onderdeel van de historie'

De Graafschap presenteert nieuwe trainer: 'Ik word onderdeel van de historie'

10-05-2022 16:42
16

Adrie Poldervaart is de nieuwe trainer van De Graafschap. De rechterhand van Danny Buijs bij FC Groningen volgt Jan Vreman na dit seizoen op en heeft voor twee seizoenen getekend.

Vorig jaar ketste zijn komst af, maar Poldervaart en De Graafschap hebben elkaar nu alsnog gevonden. De club uit Doetinchem is op dit moment nog verwikkeld in de play-offs om promotie en zal de nieuwe trainer na dit seizoen presenteren.

Wedden

Meer odds

"Ik ben enorm trots, dankbaar en blij dat ik bij zo'n grote club trainer mag worden", aldus Poldervaart op de website van zijn nieuwe club. "Na een jaar is het er dan toch van gekomen. Ik word onderdeel van de historie van De Graafschap. Kijk er naar uit om met de enorme supportersschare en iedereen eromheen, met elkaar iets moois neer te gaan zetten en de sfeer als trainer op De Vijverberg te proeven."

Vreman nam in maart het stokje over van de ontslagen Reinier Robbemond en maakt na de play-offs weer plaats voor Poldervaart. "We zijn ervan overtuigd dat Adrie binnen de mens- en voetbalvisie van De Graafschap past", reageert technisch manager Peter Bijvelds op de clubsite. "We hebben nadrukkelijk gesproken over hetgeen we graag willen en wij denken dat Adrie hierin een hele goede hoofdrol kan spelen."