'Ajax-jeugdspeler (17) gaat mogelijk gevoelige stap maken: Feyenoord is concreet'

'Ajax-jeugdspeler (17) gaat mogelijk gevoelige stap maken: Feyenoord is concreet'

10-05-2022 18:55
166

Feyenoord probeert jeugdspeler Nassef Chourak (17) los te weken bij Ajax, weet Ajax Showtime. De creatieveling van Ajax O18 heeft nog geen contract, waardoor Feyenoord hem relatief makkelijk kan overnemen.

Chourak is van origine een middenvelder, maar speelt de laatste weken als rechtsbuiten in de Ajax-jeugd. De jeugdinternational kwakkelde de afgelopen anderhalf jaar echter met blessureleed. Daardoor is Ajax van plan om hem volgend seizoen als dispensatiespeler opnieuw in het Onder 18-elftal laten spelen. Feyenoord wil echter roet in het eten gooien.

De Rotterdammers zijn volgens Ajax Showtime namelijk al langer geïnteresseerd in Chourak. Feyenoord wil nu doorpakken en Chourak overnemen van Ajax. Doordat de creatieveling geen contract heeft, zou Feyenoord alleen een opleidingsvergoeding hoeven te betalen.

Het is niet duidelijk hoe Chourak zelf tegenover een overstap naar de aartsrivaal staat. Het talent uit Alphen aan den Rijn stond enkele jaren geleden nog in de belangstelling van Chelsea, maar bleef toen bij Ajax.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nassef chourak (@nchourak)