'Feyenoord stelt alles in het werk om Ajacied Danilo naar Rotterdam te halen'

'Feyenoord stelt alles in het werk om Ajacied Danilo naar Rotterdam te halen'

11 May - 08:13
226

Het was al bekend dat Feyenoord een oogje had op Ajax-spits Danilo, maar nu meldt De Telegraaf dat de Rotterdammers 'alles in het werk stellen' om de Braziliaan te halen. Danilo beschikt bij Ajax over een aflopend contract en kan daardoor de overstap naar Feyenoord maken als hij dat wil.

Ongeveer een maand geleden wist 1908 te melden dat Feyenoord Danilo hoopte binnen te halen. Nu wordt duidelijk dat de Stadionclub wil doorpakken. Danilo speelt weinig tot niet bij Ajax, maar in Rotterdam gelooft men dat de aanvaller goed kan renderen onder trainer Arne Slot.

De Telegraaf vroeg Danilo om een reactie, maar de jeugdinternational houdt zijn kaken op elkaar. Danilo weet namelijk dat de mogelijke overgang gevoelig ligt. Ajax haalde Danilo namelijk voor ongeveer twee miljoen euro als jeugdspeler naar Nederland. Voor de Amsterdammers is het dan uiteraard slecht nieuws als de aanvaller voor niets naar een concurrent vertrekt.

Danilo is sinds 2017 speler van Ajax. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan FC Twente, waar hij vooral in zijn eerste maanden indruk maakte. In dit Eredivisie-seizoen staat de teller op dertien duels voor Danilo namens Ajax. Daarin was hij twee keer trefzeker en gaf hij één assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s