Twente droomt en kijkt stiekem naar Feyenoord: 'Lijkt me ook mooi om mee te maken'

Twente droomt en kijkt stiekem naar Feyenoord: 'Lijkt me ook mooi om mee te maken'

11-05-2022 09:18
81

De Europese prestaties van Feyenoord dit seizoen zijn voor Robin Pöpper een extra motivatie om voor de vierde plek te strijden met FC Twente. De captain van de Tukkers wil ook graag in Europa actief zijn met zijn ploeg.

Twente is met AZ verwikkeld in een strijd om de vierde plek, die recht geeft op een voorronde Conference League-ticket. "Als je dat voor het seizoen tegen me had gezegd, dan had ik je wel voor gek verklaard", vertelt Pröpper tegenover Voetbal International. "Als je ziet waar Twente vandaan komt, uit een moeilijke periode, dan is het knap en ook apart om te zien hoe stabiel we dit seizoen zijn. Daar hebben we ook de selectie voor."

Dat Twente droomt van Europees voetbal, is een understatement volgens Pröpper. "Dat lijkt me duidelijk. Als je ziet wat Feyenoord nu doet, dat lijkt me toch mooi om mee te maken." Daarmee doelt de stopper op de finaleplaats van de Rotterdammers in de Conference League.

Met nog twee duels op de planning staat Twente twee punten voor op AZ. Als de ploeg van Ron Jans toch nog vijfde wordt, dan wacht de nacompetitie.