Feyenoord laat Malacia, Nelson en Sinisterra thuis: zeven nieuwe namen

Feyenoord laat Malacia, Nelson en Sinisterra thuis: zeven nieuwe namen

11-05-2022 19:44
18

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft woord gehouden, met de midweekse uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op komst. De Conference League-finalist heeft in de competitie niets meer om voor te spelen en treedt met een ingrijpend gewijzigde opstelling aan in Deventer.

Feyenoord stelde tegen PSV zijn derde plek officieus veilig en Slot kondigde al aan dat hij zijn tweede keus een kans zou geven tegen Go Ahead. Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Guus Til en Cyriel Dessers beginnen op de bank, Tyrell Malacia, Reiss Nelson en Luis Sinisterra zijn helemaal niet mee. Spelers als Marcus Pedersen, Ramon Hendriks, Jorrit Hendrix en Patrik Walemark krijgen hun kans, net als routiniers Jens Toornstra, Bryan Linssen en Alireza Jahanbakhsh.

Go Ahead is nog in de race voor de play-offs om Europees voetbal en speelt in dezelfde opstelling als zondag, toen in de laatste minuut werd verloren van NEC. Boyd Lucassen rondde deze week een transfer naar NAC Breda af en start weer als rechtsback.

De opstellingen
Go Ahead Eagles: Noppert; Lucassen, Nauber, Idzes, Kuipers; Brouwers, Rommens, Oratmangoen; Deijl, Lidberg, Córdoba.
Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Geertruida, Hendriks; Aursnes, Toornstra, Hendrix; Walemark, Linssen, Jahanbakhsh.