Berghuis ontsteekt in woede na Ajax-goal: 'Dat vond hij misschien niet zo leuk'

Berghuis ontsteekt in woede na Ajax-goal: 'Dat vond hij misschien niet zo leuk'

11 May - 21:17
87

Steven Berghuis maakte in de eerste helft van Ajax - sc Heerenveen de tweede goal voor de Amsterdammers, rende naar de hoek, schopte de cornervlag en wees woedend naar de tribunes. Het gedrag van de Ajacied zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij ESPN.

"Hij is nogal woest...", reageert Marciano Vink in de studio. Kenneth Perez denkt dat de aanvaller iets dwars zat. "Iemand heeft waarschijnlijk gezegd dat hij niet zo goed speelde de laatste weken en dat vond hij misschien niet zo leuk."

Berghuis werd eerst nog uitgebreid opgehemeld, memoreert Perez. "We noemden hem bij wijze van spreken de beste speler ter wereld en toen zag je niks aan hem. Nu zijn we kritischer. Dat is toch niet zo heel gek, als je ziet hoe hij de laatste weken heeft gespeeld? Hij was een natte krant. Als dat wordt benoemd, is het too much. Dat is bijzonder gedrag."

Mede door het doelpunt van Berghuis leidt Ajax halverwege met 3-0 in de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen. Nicolás Tagliafico en Sébastien Haller maakten de andere goals.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s