Emotioneel moment Blind bij Ajax: 'De fans en ik hebben soms moeilijke tijden'

Emotioneel moment Blind bij Ajax: 'De fans en ik hebben soms moeilijke tijden'

11 mei - 23:00
38

Daley Blind beleefde kort na het binnenslepen van de landstitel een emotioneel moment in de Johan Cruijff Arena. De uitzinnige fans in de hoek waar de ESPN-ploeg stond juichten hem hartstochtelijk toe, iets wat de laatste maanden niet vaak gebeurde.

"De fans en ik hebben soms moeilijke tijden gehad. Maar dat is nu niet belangrijk. Het is geweldig dat ze me nu toejuichen. Dat waardeer ik enorm", reageerde Blind, die in de tweede seizoenshelft regelmatig werd uitgefloten, voor de camera van ESPN.

De verdediger is trots op het veroveren van de 36ste landstitel met Ajax. Zelf staat hij op zeven kampioenschappen. "Mijn statistieken liegen niet", zei hij. "We hebben nooit getwijfeld of we het zouden halen. Zoals de trainer zegt: We hebben altijd in de driver's seat gezeten. Deze ploeg heeft zó'n grote weerbaarheid. Ik ben onwijs trots."

Ajax won woensdagavond met 5-0 van sc Heerenveen door doelpunten van Nicolás Tagliafico, Steven Berghuis, Sébastien Haller, Brian Brobbey en Edson Álvarez en is niet meer te achterhalen door achtervolger PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie