Schreuder wil transfer naar Ajax niet bevestigen: 'Ik kan niets met geruchten'

Schreuder wil transfer naar Ajax niet bevestigen: 'Ik kan niets met geruchten'

Het is in kannen en kruiken, maar Alfred Schreuder houdt de kaken stijf op elkaar als het over Ajax gaat. Na de wedstrijd van Club Brugge tegen Union Saint-Gilis kreeg hij daar vragen over.

Ajax verzekerde zich woensdag in Nederland van de landstitel. Club Brugge zet op haar beurt een grote stap richting de Belgische titel, maar na afloop ging het vooral over Ajax. "Ik heb hier geen antwoord op, ik hou me volledig met Club Brugge bezig. Die geruchten, daar kan ik niks mee. Wat er in de toekomst gebeurt, dat weten we niet. Dat Ajax kampioen is? Ik heb het gehoord. Leuk voor ze", zegt Schreuder bij Eleven Sports.

Ook op de persconferentie na afloop wilde Schreuder niets over Ajax zeggen. "U stelt mij de vraag: als, als, als, als. Als bestaat niet. Ik focus me volledig op Club Brugge, met speculaties kan ik niets. Ik zit hier om een persconferentie te doen over Club Brugge. Op speculaties ga ik niet in."

Schreuder tekent in Amsterdam voor twee jaar met een optie voor nog een jaar. In de wandelgangen wordt de naam van John Heitinga genoemd als mogelijke assistent. Over de verdere invulling van de staf wordt nog gesproken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s