De eerste reactie van Ajax-trainer Schreuder: Enorm naar mijn zin gehad

De eerste reactie van Ajax-trainer Schreuder: "Enorm naar mijn zin gehad"

12 May - 16:16
43

Alfred Schreuder is blij dat hij zich de komende twee seizoenen trainer van Ajax mag noemen. Voor hem is het een terugkeer op het oude nest: hij was ook al assistent-trainer onder Erik ten Hag, die hij nu opvolgt.

"Hoofdtrainer worden bij Ajax is eervol en voor mij een geweldige kans, die ik met beide handen aangrijp", zegt Schreuder trots op de clubsite van Ajax. "Ik vind het daarnaast ook erg leuk om terug te keren, want in de anderhalf jaar die ik bij Ajax werkte heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij de club."

Het doel van Schreuder is duidelijk. "Ik wil in Amsterdam graag prijzen winnen met een team dat attractief voetbal speelt. Met een goede balans tussen ervaren topspelers en de vele grote talenten. Maar eerst wil ik met Club Brugge het seizoen succesvol afsluiten. Afscheid nemen met de hoofdprijs, dat is erg belangrijk en ik zal er alles aan doen om dat te bewerkstelligen."

Club Brugge waagt zich nog niet aan commentaar op het vertrek van Schreuder, die woensdag na de wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise niet op de verhalen in wilde gaan. Schreuder had in België nog een contract tot de zomer van 2023.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s