Olij neemt KKD-prijs in ontvangst en richt woord tot Seuntjens: Sterkte, vriend

Olij neemt KKD-prijs in ontvangst en richt woord tot Seuntjens: "Sterkte, vriend"

NAC Breda-sluitpost Nick Olij werd donderdagavond onderscheiden als beste keeper van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen. De 26-jarige Noord-Hollander greep het moment aan om oud-ploeggenoot Ralf Seuntjens een hart onder de riem te steken.

Seuntjens vertrok in de loop van het seizoen bij NAC om in Japan te gaan voetballen, maar is inmiddels weer in Nederland, omdat er een tumor bij hem is geconstateerd. "Ik denk dat iedereen op dit moment wel heeft gehoord wat er met Ralf Seuntjens is gebeurd", aldus Olij tijdens de uitreiking van donderdagavond. "Ik wil graag deze prijs opdragen aan Ralf. Weet dat je deze strijd niet alleen tegemoet gaat en dat we je allemaal steunen. Veel sterkte, vriend."

Olij zelf is bezig aan zijn derde seizoen in het Rat Verlegh Stadion, hield veertien keer de nul en lijkt toe aan een stap hogerop. "Ik denk dat er wel een mooie periode is aangekomen om een stap te gaan maken. Maar eerst nog volle focus op de play-offs, kijken wat we met NAC kunnen halen. En vanuit daar gaan we verder kijken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s