'Schreuder kan de deur open zetten voor een terugkeer van Ziyech bij Ajax'

'Schreuder kan de deur open zetten voor een terugkeer van Ziyech bij Ajax'

De aanstelling van Alfred Schreuder als nieuwe trainer van Ajax zou op meerdere vlakken gunstig kunnen zijn voor de Amsterdammers. Dat zegt Arno Vermeulen, die een eventuele terugkeer van Hakim Ziyech aanhaalt.

Schreuder staat erom bekend dat hij goed overweg kan met zijn spelers en jongens als Dusan Tadic en Ziyech lopen met hem weg. "Een terugkeer van Ziyech naar Ajax zou natuurlijk kunnen met deze trainer, die een heel goed contact met hem heeft", zegt Vermeulen in een video van de NOS.

"Ziyech is niet heel gelukkig in Engeland, dus dat kan helpen", gaat de chef voetbal van de NOS verder. "Alfred Schreuder die trainer wordt van Ajax, dat kan de deur open zetten voor Ziyech als hij voor minder geld dan bij Chelsea weer bij Ajax wil komen voetballen."

Vermeulen verwacht niet dat Schreuder oude bekenden van Club Brugge mee zal nemen naar de Johan Cruijff Arena.  "Noa Lang speelt daar natuurlijk nog, maar eigenlijk denk ik niet dat Ajax spelers van Brugge wil hebben. Ze hebben veel geld en kunnen in een hogere schaal spelers halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s