Mourinho en Feyenoord krijgen sneer: 'Conference League is van heel laag niveau'

Mourinho en Feyenoord krijgen sneer: 'Conference League is van heel laag niveau'

13-05-2022 10:48
108

Zdenek Zeman en José Mourinho zijn geen vrienden en laten geen mogelijkheid benut om elkaar onderuit te halen. De Italiaanse Tsjech is momenteel trainer van Foggia en liet zich in het verleden laatdunkend uit over The Special One. Dat heeft hij nu weer gedaan.

De 75-jarige Zeman was eerder al kritisch over het spel van de teams van Mourinho, waarop de Portugees zei dat hij niet van plan was om te reageren op een trainer 'die alleen maar twee keer de Serie B heeft gewonnen'. Nu is het vuurtje opnieuw opgestookt.

Zeman meldde zich op Rai Radio 1, was opnieuw niet vleiend over zijn collega en betrok onbedoeld ook Feyenoord bij zijn verhaal. "Mourinho leidt Roma naar de finale van de Conference League, dan weet je hoe laag het niveau van die competitie is. Het is een toernooi van laag niveau voor onderontwikkelde voetballanden."

De prijzen die de Portugese coach kan overleggen, zeggen Zeman ook niet veel. "Hij heeft alleen prijzen gewonnen met teams waar anderen voor hem ook al heel veel hadden gewonnen. Dan is het heel makkelijk om dat zelf ook te doen."