'Ten Hag krijgt zijn zin met McClaren', Van der Gaag is 'very close'

'Ten Hag krijgt zijn zin met McClaren', Van der Gaag is 'very close'

Erik ten Hag krijgt waarschijnlijk zijn zin: Steve McClaren staat op het punt om met Manchester United een akkoord te sluiten. McClaren kan op Old Trafford één van de assistenten van Ten Hag worden.

Dat meldt ESPN. Er werd de afgelopen weken veelvuldig gesproken over de rol van McClaren en het lijkt erop dat het wel goed gaat komen. McClaren werkte bij FC Twente samen met Ten Hag. Ten Hag was toen assistent, McClaren hoofdtrainer. Nu worden de rollen omgedraaid.

Van der Gaag
Het is ook de bedoeling dat Mitchell van der Gaag met Ten Hag meegaat naar Manchester United, hoewel daar nog altijd geen witte rook is. Wel is het 'very close'. Van der Gaag was bij Ajax assistent van Ten Hag. Ajax was tevreden en wilde graag door. Van der Gaag kon afgelopen winter ook hoofdtrainer worden bij sc Heerenveen, maar daar is Ajax voor gaan liggen. 

Manchester United en Ajax maakten recentelijk bekend dat Ten Hag na 4,5 jaar vertrekt uit Amsterdam. Hij werd deze week voor de derde keer landskampioen, één keer werd hij eerste. Dat was in het afgebroken coronaseizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s