Mexicanen verbaasd nadat Janssen in Oranje-voorselectie zit: 'Iedereen verrast'

Mexicanen verbaasd nadat Janssen in Oranje-voorselectie zit: 'Iedereen verrast'

In Mexico is men ook verrast dat Vincent Janssen bij de voorselectie van Oranje zit. Media in het Latijns-Amerikaanse land bevestigen dat de spits niet in grootse vorm verkeert.

Bondscoach Louis van Gaal maakte vrijdag zijn voorselectie bekend voor de interlands in de Nations League. Janssen was veruit de meest verrassende naam in de lijst. 'Dit zagen we niet aankomen', schrijft het medium op social media. De krant El Norte deelt die mening en benadrukt dat de productiviteit van Janssen in de Mexicaanse competitie niet groots is, met een handjevol goals in dit kalenderjaar.

'Het is geen grap!', kopt sportwebsite Medio Tiempo, bij het Janssen-nieuws. 'Van Gaal verrast Nederlanders en onbekenden door Janssen in zijn voorselectie op te nemen. Janssen is op het veld niet de beste versie van zichzelf, verre van zelfs. Dat hij weinig scoort, zorgt voor gemopper onder de CF Monterrey-fans.'

Journalist José Manuel Elgueta is ook verbaasd over het feit dat El Toro (dat is de bijnaam van Janssen) in aanmerking komt voor Oranje. "Degene die we zo in twijfel trekken en bekritiseren zit bij de voorselectie van Nederland", stelt hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s