'Bosz wil graag nog iets bewijzen, maar moet wachten op aandeelhouders'

'Bosz wil graag nog iets bewijzen, maar moet wachten op aandeelhouders'

Peter Bosz heeft er alle vertrouwen in dat hij volgend seizoen wél succesvol zal zijn met Olympique Lyonnais. Dit jaar zitten de resultaten nog niet echt mee, maar de positie van de Nederlander staat niet onder druk.

Voorzitter Jean-Michel Aulas liet al optekenen dat Bosz zich geen zorgen hoefde te maken en zelf doet de oefenmeester uit Apeldoorn dat dan ook niet. L'Équipe weet te melden dat Bosz van plan is om in het Groupama Stadium werkzaam te blijven en Lyon volgend seizoen weer als eindverantwoordelijke te leiden.

Hij vindt dat hij nog iets te bewijzen heeft, omdat Lyon op dit moment achtste staat in de Franse competitie en naast Europees voetbal dreigt te grijpen. In de Europa League werd OL ook nog eens in de kwartfinale roemloos uitgeschakeld door West Ham United, maar dat alles wordt Bosz niet aangerekend. Zijn speelstijl bevalt goed en hij krijgt de tijd.

De enige partij die nog roet in het eten kan gooien, zijn de aandeelhouders van Lyon. De Fransen krijgen misschien te maken met nieuwe partijen die mogen meebeslissen over de toekomst van de club en als zij niet verder willen met Bosz, kan het alsnog stoppen voor de Nederlander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s