Door PSV begeerde Zirkzee is mysterieus: 'Laatste wedstrijd, of niet?'

Door PSV begeerde Zirkzee is mysterieus: 'Laatste wedstrijd, of niet?'

Joshua Zirkzee weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt, of wil dat nog niet bekend maken. De spits van Bayern München, die op huurbasis voor Anderlecht actief is, was zeer mysterieus in een interview.

Anderlecht strijdt nog om de tweede plek in de Belgische kampioensplay-off en als dat lukt, heeft Paars-Wit dat grotendeels te danken aan haar aanvallers. Joshua Zirkzee en Christian Kouamé zijn de sterkhouders in de Brusselse aanval. De Anderlecht supporters hopen dan ook dat de twee ook volgend seizoen nog in het paars en wit zullen spelen. 

Het zou echter goed kunnen dat Zirkzee dit weekend zijn laatste wedstrijd in het Lotto Park zal spelen. De spits houdt de spanning er in elk geval in. "Misschien mijn laatste wedstrijd in het Park... of niet", zegt hij tegen DH Sport. De Schiedammer antwoordt ook niet op de vraag of het halen van plek twee en een plekje in de voorronde van de Champions League iets zou veranderen. "Het is vooral belangrijk voor de club. Mijn laatste wedstrijd in Brussel? Misschien of misschien niet." 

Het bestuur van Anderlecht zou hem graag zien blijven en is bereid een inspanning te leveren, maar het is nog maar de vraag of dat gaat helpen. Bayern liet al doorschemeren dat ze Zirkzee graag weer een kans geven en met PSV ligt er nog een club op de loer die veel interesse heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s